lagottototte

Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Min födelsedag!

Av Maja - 12 april 2010 22:34

Hejhej!

Idag är det min födelsedag och min  dag har varit jättebra! Min matte kan inte fatta att det var ett helt år sedan jag föddes. Hon tycker det känns som typ fem månader eller något. Här kommer några bilder från dagen.


Shit så varmt det varit idag! trodde jag skulle svettas i hjäl...


Så jag la mig i skuggan, mycket bättre!


Sedan fick matte en ide att jag skulle få umgås lite med Gumman och Elof. Jag tycker bäst om Elof, som ni ser på bilden.


Är man stor får man vara snäll! eller vad de nu säger i den gulliga hundreklamen som går på tv. Tyckte bilden var lite lik reklamen hihi              


Jag gick och la mig i hammocken i väntan på att hela familjen skulle komma hem så vi kunde börja fira mig på riktigt liksom.


WOW! prinsesstårta! tror ni jag fick smaka????? snälla matte sa jag, det är ju min födelsedag!


Ja det fick jag! och guud så god tårtan var!


Som ni ser är jag inte så van vid att sitta på stolar, ha ha.


Gud så jag gluffsade i mig tårtbiten                 


Nämen titta här! ett paket!!!! från min fina vän Toni.


Då ska vi bara se till att öppna det också...        


Gott luktar det i alla fall   


Åh nice!!! min favorit        


Vadå, var detta allt?


Nej, fick ett smaskigt ben också!


Hoppas mina kullsyskon haft en superbra dag idag också.

Pussar och kramar / Totte     


  

 
ANNONS
 
Lego

Lego

13 april 2010 00:42

Hej Totte!
Så stora vi har blivit va!!!
Grattis på födelsedagen ca en halvtimme försent...
Vilken toppen dag du haft med tårta och allt! wow!
Förresten ska du på utställningen i Hässleholm 23 maj precis som jag och syrran Doris? anmälnigstiden går ut 16 april!
Kolla in nordskånska kennelklubbens hemsida för mer info :)
Ha en fortsatt bra vecka så lovar jag att titta in här hos dig snart igen!
Kram från Lego i Lund

http://www.legolas-ohana.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

13 april 2010 20:58

Nämen Totte grattis i efterskott på dig. Vilken härlig dag du haft. Det är precis så dte ska vara.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Wille - igen !

13 april 2010 21:58

Vad skoj att du tittade in hos mig ! Hoppas du får en härlig dag imorgon du med.

 
Doris

Doris

14 april 2010 11:31

Oj oj sicken lyx, princesstårta vid bordet, lite avis blir man allt!!
Jag röstar för att man ska fylla år oftare!!

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

14 april 2010 23:12

Förlåt förlåt att vi inte grattade dej på rätt dag. Mamsen har så jädrans mycket att göra alltid. Men nu voffar vi GRATTIS så mycket vi orkar. Vill du så anmäl dej till Hässleholm, så får det gå som det går. Då kan vi ju träffas.
grattispussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

15 april 2010 23:25

Men oj dig har jag ju oxå missat! Grattis på 1årdagen lite sådär i efterskott men väldigt väldigt många pussar får du här iallfall av mig.....Svishhhhhh här kommer dom PUSS PUSS PUSS PUSS! Så söt du är där du äter tårta vid bordet;)

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Dorran

Dorran

15 april 2010 23:25

Blir det så att du kommer till Hässleholm ändå??? Så glad jag blir i så fall, vill ju jättegärna träffa dig igen!!!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
elliot Kung Af Upphärad

elliot Kung Af Upphärad

17 april 2010 00:42

Kulan tackar för kommentaren i min blogg:-) Vilken härlig födelsedag du har haft.. och prinsesstårta minsann. Jag fyller år i nästa vecka och då ska jag oxå ha prinsesstårta,, eller förresten... tror du att det finns kungstårta.. hmm. måste kolla det.

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se