lagottototte

Direktlänk till inlägg 11 april 2010

Gästblogg

Av Maja - 11 april 2010 15:04

Tjena gänget! Gissa vem det är som bloggar? de är TONI!!!! Tottes polare ni vet   Jag är en mycket glad och busig lagotto som tycker om att spana in snygga brudar på stan här i Halmstad. Från början kommer jag från Fjärås, eller jag kommer ju från min mammas mage, men jag föddes i Fjärås. Jag är en månad och en dag yngre än Totte. Nu vet ni lite om mig   Idag tänkte jag blogga istället för Totte eftersom han bara ligger och latar sig på altanen med kaninerna, den lilla latmasken.


I helgen blev jag passad av Tottes matte för min matte och husse var ute på någon teater. Vi gick på en prommenad genom stan tjalalalalala (borde göra en låt som heter så) i alla fall så gick vi till Espresso House där vi träffade en av Tottes hussar.


CHOKLADMUFFINS!!!!!!! SMASKENS!!! tror ni jag fick smaka?????


Nehe tydligen inte.... Sjysst. Verkligen jättesjysst!!!


Efter vi fikat, eller DE fikat gick vi hem till lägenheten...


Så somnade jag på golvet....           

Det var allt från mig!!! Hoppas jag bloggar här snart igen!

Pussar från Toni!  

 
ANNONS
 
Stella & Doris

Stella & Doris

11 april 2010 22:57

Va kul att se lite mer av dig,var ju ett tag sen, även du (precis som Totte) har ju växt upp till en hur snygg kille som helst!

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Elliot Kung af Upphärade

Elliot Kung af Upphärade

12 april 2010 03:20

Hej Toni. Kul att få träffa dig oxå. Hoppas att du hör av dig fler gånger .-) Du jag vill bara påminna dig så att du inte glömmer att Totte fyller år. GRATTIS TOTTE!!!!!
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Systern Doris

Systern Doris

12 april 2010 09:45

Garttis till min fine bror på hans 1-års dag.
Hoppas att du får något roligt paket och lite gottis!

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.e

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se