lagottototte

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Idag har jag träffat Gunvald!

Av Maja - 6 april 2010 21:36

Hejsan!


Idag gick jag och matte på en helt vanlig prommenad (trodde jag) men, vi stannade till vid busshållsplatsen. Inte fasen visste jag varför, jag tycker det är jobbigt att sitta/stå stilla. Efter några minuters väntan kom en stor buss. Vi skulle åka med den sa matte, men jag vågade inte kliva på bussen själv, så matte fick hjälpa mig och det fick superbra! har åkt buss tidigare, men det var ett tag sedan.


Vi gick av bussen i stan och där träffade vi mattes människovän och min hundvän Gunvald, en riktigt busig, chokladbrun kungspudel. Det blev en mycket trevlig prommenad och vi träffade en massa andra vovvar.


Hela gänget! förutom matte då, för hon tar bilden      Jag ser väldigt trött ut och det var jag, mattes kompis och Gunvald! visst är han fin? jättego päls har han, väldigt lik lagottopäls!


Gunvald!


Ofta när vi är ute och prommenerar och möter små vovvar, som bichon frisé till exempel, så säger de att jag är stor, men jämfört med Gunvald är jag liten!


     


Nu på kvällen har matte klippt mig, det blev...kort. Men det var bra, för jag behövde klppas! jag är ömm i en tass, och matte vet inte varför. Vi får se om det blivit bättre under natten. Nu blir det kladdkaka och en bra film..! eller, kladdkaka blir det ingen för mig, men film blir det!


Ha det bra!

 
ANNONS
 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

8 april 2010 01:10

Jäklarns va tuff du är som vågar åka buss... det har jag aldrig provat. Du, han Gunvald verkar va en festlig prick och vilket underbart namn.

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

8 april 2010 23:14

Du verkar ha haft en trevlig påsk. Kuligt med att åka buss och träffa Gunvald. Han ser ju riktigt bra ut. Ja inte lika snygg som du förståss, men nästan.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Doris

Doris

9 april 2010 23:58

Vad spännande, jag har då aldrig fått åka buss, inte har jag busat med någon Pudel heller!! Gunvalds tassar var väldigt lika mina!!

Kram på dig brorsan hoppas att ömheten i din tass är borta!

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se