lagottototte

Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Glad påsk!

Av Maja - 4 april 2010 17:36

Tjena bloggen! jag har haft en superbra påskhelg. Hoppas att ni också haft det bra. Det var länge sedan jag bloggade och det beror på att min bloggmatte inte haft tid, men nu är det ju påsklov vilket betyder mer uppdatering i bloggen   


Igår blev det en trevlig prommenad på strand Tylösand tillsammans med familjen och mormor och morfar. Blev inte så många bilder för matte hade endast med sig sin telefon och jag sprang runt som en tok hela tiden så det var inte lätt att fånga mig på bild!  


  

Söta jag..!


På väg till stranden!


Fick ett grässtrå i munnen, ha ha jag ser ut som en bonde!


Jag badade lite såklart!


När vi kom hem var det jättefint väder...


Så jag och matte la oss i hammocken på altanen och myste!

Nu säger matte att hon ska klippa bort tovan jag har bredvid nosen. Dessa jäkla tovor!

Puss Totte        


     


  

 
ANNONS
 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

6 april 2010 00:38

Vad fint det är vid havet... jag har oxå haft en jättebra påsk, jag har ju varit och hälsat på din syrra Doris :-)
Kramar

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Doris

Doris

6 april 2010 09:12

Hallå SNyggbrorsan, kul att få se lite nya bilder på dig, en riktig snygging har du vuxit upp och blivit!
Ja du, dessa jäkla tovor, vem har sagt att de är nödvändiga??

Kram från Syrran

http://blondinstella.bloggagratis.e

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se