lagottototte

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Har varit i skogen idag!

Av Maja - 14 november 2009 23:30

Idag har det inte hänt mycket... Nästan hela familjen var borta, förutom Lisa och Maja. Lisa låg i soffan och var sjuk, då bestämde jag mig för att hoppa upp i soffan och hoppa på henne. Detta tyckte dock inte stackars Lisa var så roligt, så jag och Majsan gick ut på en promenad i en liten skog.


        

Jag fick typ lite löv i skägget.. men annars e det fint! ;)


  

I min familj har vi en såndär konstig grej där man trycker på en knapp som sitter på kylskåpet så kommer det ut is eller vatten. Så fort någon trycker på knappen springer jag fram och hoppas på att en isbit ska trilla ner på golvet, och ibland har jag tur, men tydligen inte idag.


  

Medan familjen käkade middag ringde mat och sov klockan, dags att sova middag ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

15 november 2009 00:17

Du är så söt lilla Tottisen =)

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

15 november 2009 00:48

Så lyxigt du har det med isautomat. Klart som tusan att du bevakar den. Is är jättekuligt. Du blir ju sötare och sötare för varje bild.
sötpussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se