lagottototte

Direktlänk till inlägg 10 november 2009

Hola amigos!

Av Maja - 10 november 2009 19:04

Tjena mittbena!

Idag har det varit en superbra dag. Har varit ute och gått med Maja en stund och lekt och busat. Har också sovit en hel del. Valpkursen är ju slut så snart ska vi börja träna på riktigt! det kommer bli "lördagsträningar" då får jag träffa många, många hundar och då ska jag lära mig allmänlydnad så jag sedan kan börja med agility.. när jag blir lite äldre ;)


  

Dagen började med att jag läste tidningen! som vanligt.. Hallå? man måste ju hänga med i media.

Och nej jag läser absolut inte uppochner!


  

Sedan gick jag ut och satte mig på altanen och funderade på.. "Ska jag gå ut i gräset och kissa eller inte? det är typ kallt på marken."


  

Jaaaa! jättebebisen kissade på gräsmattan och fick därför en bamsekram!


  

Ursäkta Totte, men du har typ en apa på ryggen..


Vadå sömnig? 

  

Jag sov en stund... sedan var det dags för en liten promenix!


Puss och kram från Totte      

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

10 november 2009 20:24

Ingår det att lära sej att läsa på din kurs? I så fall kan du säkert skriva också efter nästa.
Puss på dej sötnos

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Doris

11 november 2009 21:35

Ja kurser är kul, man träffar så många kompisar, som man kan skälla lite på:-)

Vet du vad?? Du och Stella (min "storasyster") är lite lika till utseendet, men du ser allt större och grabbigare ut :-))

Kram från systeryster

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se