lagottototte

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2009

HÖST!

Av Maja - 9 oktober 2009 16:04

Hallå, hallå!

Det var ett tag sedan, hur mår ni? själv mår jag toppen! Det går jätte bra på valpkursen kan jag väl börja med att berätta. Vi lär oss, sitt och ligg, stanna kvar, gå fot och "hit!". Vi övar mycket hemma och även ute när vi går små promenader. Jag tycker det är superkul, snacka om att jag får MYCKET godis... Tihi.


Idag tog maja och hugo med mig på en promenad i skogen. Jag är helt slut nu kan man säga.. SOM vi lekte och busade. Vi trändade lite, jag fick sitta kvar medan Hugo sprang iväg och gömde sig. Sedan sa Maja "SÖK!" så hittade jag upp honom. Hihi det är så kul!!! Här kommer några fina bilder från idag!


Jag och Maja i skogen, vi tog en liten paus!  Varför måste dom största löven sitta fast?!! det är ju så roligt att springa och jaga de

när det blåser!!

  

    


  

Här kommer lilla Totte, hoho jaja     

Vi såg en mus på vägen hem, jag ville leka med honom/henne, men fick inte =(

 
ANNONS
 
Ingen bild

mormor

9 oktober 2009 18:52

Tänk så kul att se vad ni gör när ni är ute och promenerar. Vilka fina biler det var av dej och Maja! Men musen var inte speciellt vacker tycker jag men den var säkert spännande att se.

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

10 oktober 2009 00:10

Så himla duktiga ni är. Ni är lika söta du och matte. den där musen, satt den alldeles stilla?
pussar och trevlig helg

http://lagottoflickorna

 
Doris

Doris

10 oktober 2009 00:12

Oj vad du växer, nu är du nog en del större än mig, men otroligt söt det är du!!

Jaga löv är bland det roligaste som finns, matte blir lite sur på mig när jag drar iväg efter blåsande löv, men bryr jag mig?? Nej självklart inte!

Ha en underbar helg

Kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

flensi

10 oktober 2009 10:29

UUUUUUSCHHHHH ÄCKELMUS! :O

 
Ingen bild

totte

10 oktober 2009 17:04

Ja Pia, musen satt helt stilla! den måste varit sjuk eller något!!!! kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se