lagottototte

Direktlänk till inlägg 16 september 2009

Nyklippt!

Av Maja - 16 september 2009 22:46

Hejhej!

Har haft så mycket i skolan att jag inte hunnit skriva i Tottes blogg. Får lära mamma hur man bloggar så får hon också skriva lite i bland :) Igår var jag på valpkurs, Totte fick inte följa med denhär gången, men nästa gång ska alla valpar med. Det ska bli jätte spännande och kul framförallt. Men, valparna får inte hälsa på varandra.. får se hur det går med Totte och Toni i samma grupp. Haha. Men det kommer gå bra! Totte har även blivit klippt, väldigt kort faktiskt.. man ser i alla fall skillnad. Han är så söt. Gjorde en liten video på när Tottis gjorde några kommandom som sitt och ligg. Så började jag redigera filmen i ett program, för att sedan kunna ladda upp den i bloggen. Tror ni inte att datan hackar upp sig och sedan stängs av då? jo det gjorde det, så typiskt. Får försöka imorgon igen :) och kom på en sak, innan hette ju hemsidan vi bloggar på bloggagratis.se, jag vet varför dom bytt till bloggplatsen! för nu kostar det om man vill ladda upp mer än 100 bilder.. lite knepigt.


 


 

Sötnosen min 

  

Innan klippningen. Stackarn kunde ju knappt se för han hade så mycket hår i ögonen.


  

Och efter klippningen! Resultat?. Han hade precis käkat när bilden togs, därför han kanske ser ut att vara lite smutsig runt munnen. Men han är så sööööt vår valp!!!!

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

17 september 2009 21:38

Söttotte, vilka duktiga klippare du har. Härligt att se dej igen. Lycka till i skolan
pussar

http://lagottoflickorna

 
Doris

Doris

19 september 2009 00:22

Klart att du är söt Totte, det är ett familjedrag :-)

På min valpkurs så får vi busa med varandra en liten stund, jag är lite feg då... Hoppas att du gillar att gå på kurs, man brukar få MYCKET godis!

Puss o kram hela dan

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se