lagottototte

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Toni kom på besök...

Av Maja - 21 augusti 2009 12:01

Idag hade farmor och Toni vägarna förbi, så det belv mycket lek mellan grabbarna. Ikväll kommer pappa Patrik hem efter att jobbat borta en vecka, han vet inte om att farmor&bosse skaffat hund, så ikväll kommer farmor och Toni vara här så ska vi låta Toni springa fram så får vi se om min pappa märker någon skillnad! haha. Här kommer lite bilder från dagen! :)

Avslutar med en bild på Toni. Är dom inte lite lika? alltså Totte och Toni.

 
ANNONS
 
Totte

Totte

21 augusti 2009 16:27

Jag har börjat tappa mina valptänder nu!!!

http://lagottotte.bloggagratis.se

 
"Brosan" Lego

"Brosan" Lego

21 augusti 2009 17:33

Tjena Brosan!
Kul atta se att du har en blogg, visste inte att du hade en. Hur är livet? Rumsren, matad, lerinpackad som Doris?

kram lego

http://Legolas-ohana.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

21 augusti 2009 23:04

Så kul att du har fått en kompis, men lika? nej, tycker inte det. du är mer orange.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Lego

Lego

23 augusti 2009 20:12

Halloj igen =)
Jo jag har koll på det där med var man ska göra sina behov. Enda gången jag råkar skvätta lite på golvet, är när jag blir så in i hoppsan glad och exalterad över att hälsa på någon som (i mitt tycke) varit hemmifrån för länge =)
I morgon kväll sak jag börja skolan (lydnadskurs) ska bli spännande tycker både jag och mina mattar!
Vi hörs grabben!
Kram från Lego :o)

http://legolas-ohana.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se