lagottototte

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Totte har fått en lagottokompis!!:D

Av Maja - 18 augusti 2009 15:59

Hejsan!

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, skolan har ju börjat! för barnens skull alltså. Men idag har det hänt grejer,  Elin (min storasyster) och Totte följde med farmor och farfar till Kungsbacka för att titta på lagottovalpar eftersom farmor länge intresserat sig av att skaffa hund. Totte fick följa med in och träffa dom andra hundarna, tyvärr hade dom inte med sig någon kamera dit, men kom hem med en valp gjorde dom! tolv veckor gammala Toni.


Han är lite annorlunda i pälsen om man jämför med Totte.

Tycker han ser lite ut som en pudel i ansiktet, fast lagotto och pudlar är

lite lika.. i pälsen iaf!

Sötnosar!


Sedan blev det dax för lite lek!


 Toni tycker jätte mycket om att pussas och sitta i knät! det var det första

han gjorde när han fick syn på mig! haha.

Avslutar med denhär fina bilden på Totte.

Se så fint han sitter vår lilla pojk! 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

18 augusti 2009 21:29

Oj så roligt med ännu en krulltott. Hälsa farmor och gratta
pussar

http://lagottoflickorna

 
Syrran Doris

Syrran Doris

20 augusti 2009 12:32

Va kul med en liten kompis!! Det alltid bra att ha någon att busa med :-)

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se