lagottototte

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2009

Badat i havet!

Av Maja - 7 augusti 2009 13:35

Tjena bloggen!

Shit vilken värme säger jag bara! har stekt på altanen hela dagen, eller inte.. har sovit nästan hela förmiddagen.

Igår gick jag, Elin och Maja ner till havet eftersom jag älskar att bada, och simma.. det kan ja också! Här kommer lite bilder från igår:


Här är jag ute och går, på väg mot havet!


Här är jag i skogen, älskar skogen!!!!!


Äntligen framme! jag springer i, Elin tar det lite mer försiktigt.


Här kommer jag, simmandes.


Hihi =)


Sedan efter badet såg jag ut så här! försöker skaka bort allt vatten. Sedan när vi kom hem blev jag tvättad!

Kram TotteP.S Det gick jätte bra att åka buss, jag gnällde inte eller någonting. Blev lite orolig i början. Och så var det väldigt varmt. Men bra gick det!!!!


 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

7 augusti 2009 22:33

Så modig du är. Men visst är det härligt att bada i havet. Du måste nog lära dina minimattar denna ädla konst
pussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se