lagottototte

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Rubrik

Av Maja - 31 juli 2009 21:44

Hej bloggen!

Idag tog Maja ut mig på en helt vanlig promenad (trodde jag). Jag kissade, luktade på lite blommor och så, som jag brukar göra. Men helt plötsligt stannade Maja vid en busshållsplats typ, och det kom en buss. Ur bussen klev Majas kompis Olivia ut, med en svart krullig sak. Saga heter hon, en fem årig, svart puli. Men hon har inga  sådana rastaflätor, och hon är väldigt liten. Mindre än mig faktiskt, och jag är ändå valp! jaja, i alla fall.. hon skällde så mycket så jag visste inte vad jag skulle ta mig till!

Vi gick till en hundgård och vi nosade lite på varandra, sedan blev jag på lekhumör.. men det var tydligen inte Saga. Så Maja och jag lekte lite istället. Sedan visade hon  upp mina konster för Olivia och Saga, sitt, vacker tass och ligg. Hon är så stolt över mig. Nu ska jag joina familjen framför teven. Puss / Totte 

Saga följde med in i mitt hus sen, hon ville nosa lite på mig, men jag orkade inte.. ville bara chilla!


 Så jag flyttade mig till en plats där det var Sagafritt.


 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

31 juli 2009 23:38

Vilken söt kompis som kom med bussen. Inte leka? konstigt. Så söt du är lilla guldklimp
pussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se