lagottototte

Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Busdag

Av Maja - 28 juli 2009 13:42

Idag har jag verkligen varit busig. Jag hoppade upp i mamma anna och pappa patriks säng och kissade! anna blev riktigt besviken, jag förstår henne för vem vill ha mitt kiss i sängen liksom? jag kunde verkligen inte hålla mig! jaja, det är sådant som händer. Jag känner mig så himla fräsch, för igår dushade Maja mig, jag är verkligen ren och fin. Nu ska jag fortsätta leka med gosedjurskatten. Ha det så bra allihopa!


Nytvättade somsagt!


Maja tyckte jag såg rolig ut när jag var nyduschad, hur skulle det se ut om jag skrattade åt henne när hon hade blött hår?


Sedan lekte jag lite med kissekatten, kraaam!


Så fort någon stannar och vill titta på mig när jag är ute på promenad lägger jag alltid mig på rygg såhär, det betyder att jag vill bli kliad på magen, det tycker alla är så himla charmigt.

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

28 juli 2009 19:33

Men hej på er. Upptäckte förrst nu att du har en blogg, störtkul. Men det där med att kissa i sängen var nog lite dumt, eller?
pussR

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja - 11 april 2011 22:18

Imorgon, den 12 april är det två år sedan jag föddes. TVÅ ÅR. Shit vad fort jag växer. Nu är jag så gott som vuxen. Här kan ni se en video på mig från idag.     Som ni kan se har jag äntligen flyttat hemifrån. STORT grattis till mina vackr...

Av Maja - 27 januari 2011 13:23

Tjabba tjena hallå!   Bloggar från köket och sitter under spisen och tittar på när mamsen steker falukorv. Fy sjutton vad det doftar gott! Hoppas på att hon ska tappa en liten korvbit på golvet. Mmmmm.... Det hade suttit fint.   Har även myst...

Av Maja - 5 januari 2011 01:30

Hej, här kommer en liten videoblogg! Dock blev det lite dålig kvalitet, men vad gör det :-) Pussar från Totte ...

Av Maja - 28 december 2010 16:29

Yes!!!!   Matte fick en ny dator i julklapp vilket betyder att jag kan blogga igen. Den förra datorn var ju knäpp.   Hoppas alla haft en mysig jul, det har jag haft i alla fall. Firade julen med min familj och min lagottokompis Toni med husse och...

Av Maja - 9 november 2010 19:41

Idag var min polare Toni här, vi busade lite annars bråkade vi mest om mina ben. Alltså ben man äter, inte mina lagottoben. Han får ju inte ha mitt favvoben tillexempel, det är ju mitt. Men om han inte gör som jag vill brukar jag bara sätta mig på ho...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lagottototte med Blogkeen
Följ lagottototte med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se